Δραση

Η #EVIOLrunningteam και η Ομάδα Αιγαίου μέτρησαν «Χιλιόμετρα για καλό» στον 35ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας!

01/11/2017

Με εντυπωσιακή προσέλευση κόσμου και ρεκόρ συμμετοχών πραγματοποιήθηκε ο 35ος Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας, στις 12 Νοεμβρίου 2017, με τα συμπληρώματα διατροφής EVIOL να δίνουν για 2η συνεχόμενη χρονιά το δυναμικό «παρών», ως επίσημος χορηγός!

Για ακόμα μία χρονιά βοηθήσαμε τους συμμετέχοντες να μηδενίσουν τις αποστάσεις, χαρίζοντάς τους την απαραίτητη ενέργεια για να συνεχίσουν ως τον τερματισμό, γιατί είναι στη φύση μας να προχωράμε μαζί για το καλύτερο. Όπως είναι στη φύση μας να προσφέρουμε και να διανύουμε τις αποστάσεις που φέρνουν τους ανθρώπους ακόμη πιο κοντά. Σαν κι αυτή που θα διανύσαμε όλοι μαζί με την Ομάδα Αιγαίου και την εφαρμογή «Χιλιόμετρα για καλό».

Στο ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο των συμπληρωμάτων διατροφής EVIOL παρευρέθηκαν και ο Σάκης Τανιμανίδης με τη Δέσποινα Καμπούρη, όπου και κατέβασαν την εφαρμογή «Km για καλό» και φωτογραφήθηκαν τόσο με την #eviolrunningteam όσο και με τους θαυμαστές τους στο τρισδιάστατο photobooth! Επιπλέον, ο επιστημονικός συνεργάτης και διατροφολόγος των συμπληρωμάτων διατροφής EVIOL, κος Αναστάσιος Παπαλαζάρου, μίλησε στο κοινό για τα προϊόντα δίνοντας συμβουλές «ευ ζην»! Παράλληλα, οι επισκέπτες ενημερώθηκαν για τη συνεργασία των συμπληρωμάτων διατροφής EVIOL και της Ομάδας Αιγαίου και έλαβαν μία αναμνηστική φωτογραφία από το τρισδιάστατο photobooth!

Γεμάτοι θετική ενέργεια και ενθουσιασμό, τα συμπληρώματα διατροφής EVIOL, συνεχίζουν για τον Ημιμαραθώνιο Αθήνας στις 18 Μαρτίου 2018. Γιατί είναι στη φύση μας να συνεχίζουμε!

  • ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
  • ΕΠΟΜΕΝΟ