Μαλακη Καψουλα

Η Μαλακή κάψουλα

από το 1834 στο σήμερα

Πάντα στην υπηρεσία της ανθρώπινης φύσης, η GAP χρησιμοποιεί την τεχνολογία μαλακής κάψουλας σε όλα τα EVIOL συμπληρώματα διατροφής της, επιτρέποντας στον ανθρώπινο οργανισμό να απολαμβάνει στο μέγιστο βαθμό όλα τα οφέλη τους.

Από το 1834, που εμφανίστηκε για πρώτη φορά, μέχρι σήμερα που οι τεχνικές παραγωγής της έχουν εξελιχθεί σημαντικά, η μαλακή κάψουλα παραμένει μια βασική καινοτομία στο χώρο της φαρμακευτικής βιομηχανίας.

Η μαλακή κάψουλα αποτελεί την ιδανική μορφή χορήγησης δραστικών συστατικών από το στόμα καθώς παρουσιάζει βέλτιστη διαλυτοποίηση και αποτελεί ιδανική λύση για ελαιώδη δραστικά συστατικά (ιχθυέλαιο), λιποδιαλυτά ή συνδυασμό λιποδιαλυτών και υδατοδιαλυτών δραστικών συστατικών. Τα δραστικά αυτά και οι συνδυασμοί τους είναι δύσκολο να χορηγηθούν σε άλλη φαρμακοτεχνική μορφή από αυτή της μαλακής κάψουλας, όπως π.χ. σε δισκία ή σκληρές κάψουλες.

Οι μαλακές κάψουλες διακρίνονται για:


  • • Την εύκολη κατάποση
  • • Την ταχύτατη απορρόφηση από τον οργανισμό

Για τις μαλακές κάψουλες των συμπληρωμάτων διατροφής EVIOL αξιοποιείται η διεθνούς επιπέδου τεχνογνωσία της εταιρείας GAP, μιας από τις πρώτες ελληνικές φαρμακοβιομηχανίες με ισχυρή παρουσία σε διεθνείς αγορές και μια από τις λίγες που ειδικεύεται στην παραγωγή μαλακών καψουλών στην Ελλάδα.

Aπό το 1978 η εταιρία καινοτομεί με τη δημιουργία της γνωστής μαλακής κάψουλας, EVIOL Vitamin E. Μέχρι και σήμερα η σειρά συμπληρωμάτων διατροφής EVIOL είναι η μοναδική που χρησιμοποιεί την τεχνολογία μαλακών καψουλών σε όλη τη σειρά των προϊόντων της.